Click Me Click Me Click Me Click Me Click Me

✰ Road to Success !! ☜

Ryggpass avklarat för idag! Känns skönt att det går bättre o bättre för varje vecka som går, nu gäller det bara att hålla motivationen uppe och fortsätta :) Man måste variera med övningarna mellan varje vecka, lura kroppen lite med olika övningar för bästa resultat med tiden som går. Kör man samma övningar varje gång så vänjer sig kroppen vid det och man uppnår inte samma resultat. För övrigt är min form okej, ska bygga lite mer muskler för att sedan deffa och sänka mitt "body fat" nästa månad.

Ris, makrill, sallad och protein-shaken: Body Science Whey 100% blev min sena lunch efter träningen! En annan present jag har fått är ett par nya Beats by dr Dre Solo! Dem sitter skönt och har grymt bra ljud, det ändå dåliga är att ljudet läcker ut, men annars är dem Awesome! :) Dags för städning o tvätt här hemma, sedan blir det att ta det lugnt och ladda för jobb tidigt imorgon. C'you! :D

#ifyoualwaysdowhatyoualwaysdid #youalwaysgetwhatyoualwaysgot




✰ Cardio and Carboload !! ☜

Sovmorgon för mig imorses men vaknade ändå väldigt tidigt, tror det beror på dem tidiga morgorna på jobbet! vilket är jättebra, istället blir det tidiga dagar på gymmet. "Time for some Cardio!!" Vilket för min del betyder träning med kroppen eller kroppsvikt! Blev en hel del att stärka jumskar, mage och kordination med hjälp av mycket explosiva övningar, olika ben-och-mag-lyft och plyometrics (är en typ av träning där man tränar explosiva rörelser vilket förbättrar spänst och explosivitet) avslutade på rullbandet, 5 km på 20 minuter med lite uppförsbacke! Kändes helt okej! Med tanke på att jag redan hade sjukt ont i benen efter gårdagens benpass och dessutom glömde handduken hemma och fick gå hem F*cking genomsvettig raka vägen till duschen! xD Tur att jag bara har 5 minuters gångavstånd :D Men vafan älskar man träning så är det värt det ;) Drar sedan till stan och laddar med kolhydrater till morgondagens rygg-pass!

Fyllde år för två dagar sen!! Fick överraskat presenter av flickvännen och hennes fina familj! gissa vem som kommer sitta och toppfragga på MW3 Online! :D Svärfarsan har även igår varit o hämtat sin nya bil som har har tjötat om länge! Miljöbilen Kia Cee'd Eco 2012 med den nya diesel motorn, riktig snygg färg är det på den och han är nöjd!

Efter dagens workout blev det att dra in till stan med älskling o träffa Sophie! fick bli att äta gott idag!! Pasta på haket med massa bröd, vi åt oss mätta som hästar, sedan blev det mys och chit-chat :)
#eatinglikehorses #f*ckingcarboloading




✰ So Proud of My Baby !! ☜

Älsklingen min ansökte till AOH Talent Search London 2012, en tävling där youtube sensationer J Reyez, Tommy C, Lydia Peak och Emmelyn Estrada ska hitta en ny asiatiskt talang till deras show i Toronto i Sommar. Några veckor efter Belinda ansöker ringer telefonen från ett engelskt nummer där hon får reda på att hon är vidare och ska uppträda på Lördag den 14.e April i London!




Man känner genast stor press när man får reda på att det endast är 7 som går vidare till uppträdandet, men ändå tackar hon modigt ja och det blir massa planering med låtval, flyg och hotell och ta ledigt från jobb! Ändå fast det kändes omöjligt med att få ihop allting lyckades vi fixa allt i rätt tid och vi åkte sedan på Fredagen. Efter "incidenten" åkte vi till vårat 4 stjärninga hotell och gjorde en kort rundtur vid Hyde park. klockan 13 på Lördagen var det soundcheck vi tog Underground train till Coronet Theatre i London. Kallt som satan i den byggnaden va det iallafall!! Soundcheck klar och det är dags för lounge och förbereda inför uppträdandet.. jag som åkte med från Sverige fick hänga med till damernas lounge där vi ganska snabbt började socialisera oss med andra i samma lilla röda lounge.




Riktigt grymma framträdanden av alla deltagarna med olika talanger, det var en rappare, flera sångare, en solo dansare, en grupp dansare och en gymnast som tävlade. När det var Belindas tur att uppträda var jag så nervös att hela kameran skakade när hon tog dem höga tonerna. Hon gjorde mycket bättre än vi förväntade oss!! och folk skrek o hejjade när hon sjöng!!! :D vi var båda riktigt nöjda och lättade efter hon klev av scen. Efter en timme skulle alla tävlande upp på scen igen... och Vinnaren var en ung teknisk sångare från England som ropades upp och får åka till Toronto i Juli. Promotern från England gick fram till mig och Belinda och berättade att det hade diskuterades om domslutet, det var jämnt och juryn hade övervägt ett tag, hon sa att just Belinda hade varit riktigt nära men vinnaren var endast teknisk bättre. Men... hon sa till oss att dem ska fortsätta hålla kontakt för Juryn är intresserad över att ha med Belinda över till showen i Toronto ändå!!! För oss blev det ändå en vinst även fast vi inte vann och vilken chans Älsklngen får, att uppträda med Stjärnorna i Juli!!!!!!! :D

JAG ÄR SÅ JÄVLA STOLT ÖVER DIG ÄLSKLING!!! Att du med mod åkte till ett annat land, ställde upp och uppträdde framför stjärnorna från America!!! Nu har du en stor chans, det är bara att träna köra vidare nu! :D <3

Emmelyn Estrada, Belinda Trinh & Lydia Peak 



✰ The Big Incident !! ☜

Fredagen den 13.e April åkte jag och älsklingen till England för hennes tävling på AOH Talent Search 2012Coronet Theatre i London, England. Vi åkte över svenskt vatten till Danmarks flygplats där vårat plan lyfte kl 09.15 med byte i Frankfurt, Tyskland som sedan skulle föra oss till London. Men i tull check i Frankfurt händer nåt så oväntat, jo jag går fram med mitt pass och flygbiljett till personalen i "pass control" trött som fan och har på mig keps och glasögon. En man checkar mitt pass, han kollar på min flygbiljett och frågar vad jag ska göra i London, av ren reflex säger jag bara "We're going to a Singing contest, you know singing..." så frågar han mig "where did your trip started today?" och jag svarar "Sweden" mannen ler och frågar "Are you coming from Venezula today" då det stog massa folk från Venezuela bakom mig. Svarar då förstås "No I went by ferry and train to Copenhagen and then flew to here to Frankfurt" Mannen ler o viskar till sin kollega. Då ber båda han och kollegan om min E-ticket, jag vänder mig om till Belinda och vi tar fram den, då ser männen att jag inte var ensam. Sedan fick jag säga mitt person-nummer, skriva autograf och han bad mig ta fram mitt Svenska ID, han kollar konstigt på det och frågar om jag kan ta fram mitt SVENSKA ID och inte "Swedbank". förklarar för männen att nej, detta är ett vanligt svenskt ID i Sverige, han frågar då om mitt Hongkong ID, men nej det har jag inte och förklarade att jag aldrig varit tillbaka i Hong Kong förutom födeln där. efter drygt 15 minuter släpper dem förbi oss till flygplanet... Vadå trodde dem att jag var en Terrorist som skulle bomba planet?! Kan förstå att det är hård kontrol och det blev missuppfattning då jag säger att jag min resa började från Sverige, min biljett att jag flyger från Danmark och mitt pass säger att jag är född i Hong Kong! Kanske trodde dem att jag på nått sätt tänkte terrorisera planet? Det var iaf en jäkla upplevelse och jag trodde verkligen vi aldrig skulle komma förbi o missa planet det var ju Fredagen den 13.e trots allt... xD






✰ Another day at Work !! ☜

Har varit ganska upptagen dem senaste dagarna så har inte uppdaterat bloggen, men gör en kort sammanfattning av vad som hänt dem senaste vardagarna!

Tisdag: Var jag och tränade jag på som vanligt, Ben-dag, en mycket jobbig och teknikkrävande övning (när det gäller strikta knäböj) Sedan förberedde jag mig inför jobb nästa dag.
Men varör är ben pass kanske det jobbigaste träningsdagen då? Jo! det är så att våra benmusklerna och rumpmusklerna är dem största musklerna vi har i kroppen och darför kräver det mycket syre från kroppen när man tränar dem. Det krävs att man har mycket tålamod dagarna efter, eftersom man kan ha värk fler dagar än vanligt för det återhämtar sig inte lika fort som andra muskler.

Onsdag: Första dagen på jobbet! Provjobbar numera på Green Cargo Logistics från 07-16 (Vilodag från träning)
Torsdag: Andra dagen på jobbet 07-14, blev samt ryggpass nästan direkt efter jobbet för mig som innehöll mycket olika chins-övningar, vanliga ryggdrags-övningar och kettlebells (som visserligen kändes i benen pga kvarvarande träningsvärk) Efteråt degade jag i soffan och va trött. Tjejens föräldrar har varit på Ikea o köpt en extragarderob nu när en träningsnarkoman har flyttat in här xD slipper man leva i resväskor framöver.
Idag: Lång Fredag, blir visserligen en vilodag idag nu när man är lite seg, allt är ändå stängt idag (Förutom Väla och Maxi), har lite ont i halsen o en lättare förkylning som man hoppas går över fort som fan! Nu när vi ändå pratar om det:
Ni som gillar o träna mycket va försiktiga, ta på er varmt efter ett hårt träningspass för rätt som det är så blir man sjuk, det är mycket vanligt för elitidrottare, nu pratar vi om förkylning och feber.

Varför blir man lätt sjuk då? för att när man tränar hårt och bryter ner musklerna vill kroppen automatisk börja återhämta sig via immunförsvaret och när immunförsvaret jobbar på återhämtningen av dina muskler kan dem inte skydda dig från dem vanliga sjukdommarna lika bra, därför får man ta eget ansvar och vara försiktig, inte gå halvnaken efter man duschat osv. Alla vet ju att sjukdommar förstör mycket av tränings rytm och man måste börja om igen när man blir frisk, hur kul är det??
Tydligen har jag själv varit dålig med att hålla mig varm efter träningen... Men får hoppas på att det försvinner fort!
Hur som helst, GLAD PÅSK!!! :D

Våran nya garderob! Ska bara organiseras lite nu 




✰ I Work Out !! ☜

Paketet från MM sports som tidigare kom idag är guldvärt! Produkter som jag kommer ha mycket nytta av framöver i min träning, för resultat handlar inte bara om just träningen ändå fast den är viktigast. 
Om man vill ha så maximala resultat som möjligt så är det andra faktorer somspelar roll som man inte alltid tänker på eller slarvar sig igenom är:

  • 100% = Max resultat

  • 30% Träning
  • 30% Kost/Diet och Kosttillskott
  • 20% Vila/Sömn
  • 10% Motivation och eller Disciplin (så man presterar på top)
  • 10% Färdighet / Kunskap / Teknik
Nu beror det helt enkelt från person till person och vilka mål man har, alla har ju inte samma mål eller har lika mycket kunskap. Men det finns många som tror att man kan träna stenhårt och sedan gå o käka skitmat eller sova dåligt och tro att man ska få sitt ut sitt maximala ur den träningen. Just det inte många tänker på är att träningen endast ger ca 20-30 % därför måste man ha disciplin och se det som sin livsstil, men som sagt alla har sina egna mål och sätt att göra det på. Men annars ta gärna hjälp av denna tabellen om ni behöver den! =)

Idag köttade jag Biceps med bland annat dropset och superset riktig skön pump, kände hur det pirrade i hela kroppen av preworkout drinken, avslutade dagens träning med mage. Annars är jag så jäkla lat med att träna magen, men får fasen ta tag o börja träna mage mycket mer, jag som har så lätt att få muskler på magen!
Idag drack jag för första gången min nya protein shake Body Science Whey 100% Vanilj smak!!! den va underbart god!! Det är en av produkterna jag fick i mitt paket från MM Sports, fick även med en grymt bra shaker: Body Science SmartShake V2 ! Den har två avtagbara bägare undertill, bra när man vill ha med sig flera drinkar istället för att bära med sig flera påsar i väskan, riktigt smart! 

Dagens bild är från Filborna Arena och en skitkass bild på mig efter träningen.
Sedan väntade en god middag med Familjen Trinh! Pappa Tam gör god mat!  






✰ Secret Package !! ☜

Nu har det kommit ett hemligt paket från Body Science, vad kan det finnas därinne tro?
Kommer avslöja vad som finns i paketet senare, det är bara o följa med!!
Vill tacka mina sponsorer MM Sports för detta fina paket Tack Tack! 
#feelslikechristmas #soexcited




✰ Smash Extreme !! ☜

Idag har jag varit på Filborna Arena i Helsingborg, ett riktigt fint tränings-center det finns allt ifrån simning, zumba, gruppträningar med ett Stooort och fräscht gym att träna på! Yes I Like!!! :D
Det absolut bästa för mig är att det ligger bara 5 minuters gångavstånd från där vi bor, man kan ju hur lätt som helst gå dit flera gånger om man har lust att göra flera pass om dagen.

Dagen började med att jag och Belinda var ute och joggade kl 11 på förmiddagen, ska försöka få henne att jogga varje/varannan morgon och köra cirkelträning 3-4 gånger per vecka, cirkelträningen består av 4-5 olika övningar som man gör om och om igen i 30 minuter vilket jag tror kommer göra susen för henne! bara vänta o se :)


Sedan gick jag till Filborna-Gymmet och körde bröst-triceps, laddade med min underbara Smash Extreme!!!
En preworkout du tar innan träningen för att öka prestationsförmågan.
Kombinationen av ämnerna i Smash Extreme ger både långsiktig muskelökning och en omedelbar effekt redan första passet. Kan ibland kännas som att det kittlas i kroppen, idag stog jag och skakade i slutet av träningen haha, en riktig grym produkt!!!
(Jag rekommenderar)