Click Me Click Me Click Me Click Me Click Me

✰ Cardio and Carboload !! ☜

Sovmorgon för mig imorses men vaknade ändå väldigt tidigt, tror det beror på dem tidiga morgorna på jobbet! vilket är jättebra, istället blir det tidiga dagar på gymmet. "Time for some Cardio!!" Vilket för min del betyder träning med kroppen eller kroppsvikt! Blev en hel del att stärka jumskar, mage och kordination med hjälp av mycket explosiva övningar, olika ben-och-mag-lyft och plyometrics (är en typ av träning där man tränar explosiva rörelser vilket förbättrar spänst och explosivitet) avslutade på rullbandet, 5 km på 20 minuter med lite uppförsbacke! Kändes helt okej! Med tanke på att jag redan hade sjukt ont i benen efter gårdagens benpass och dessutom glömde handduken hemma och fick gå hem F*cking genomsvettig raka vägen till duschen! xD Tur att jag bara har 5 minuters gångavstånd :D Men vafan älskar man träning så är det värt det ;) Drar sedan till stan och laddar med kolhydrater till morgondagens rygg-pass!

Fyllde år för två dagar sen!! Fick överraskat presenter av flickvännen och hennes fina familj! gissa vem som kommer sitta och toppfragga på MW3 Online! :D Svärfarsan har även igår varit o hämtat sin nya bil som har har tjötat om länge! Miljöbilen Kia Cee'd Eco 2012 med den nya diesel motorn, riktig snygg färg är det på den och han är nöjd!

Efter dagens workout blev det att dra in till stan med älskling o träffa Sophie! fick bli att äta gott idag!! Pasta på haket med massa bröd, vi åt oss mätta som hästar, sedan blev det mys och chit-chat :)
#eatinglikehorses #f*ckingcarboloading




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback