Click Me Click Me Click Me Click Me Click Me

✰ IFMA World Muay Thai Championships 2012 !! ☜






Såja, nu är det säkert o klart att jag kommer ställa upp på VM i Thaiboxning som hålls i St. Petersburg, Ryssland mellan 5-14 September! Allting är nu fixat med bokning och flyg samt registrering till landslaget är klart.

Nu är det bara att bygga lite styrka och kondition för att om några veckor börja på ett stenhårt VM-Schema med mycket Thaiboxning, kommer även åka upp till Bosön i Stockholm runt Augusti månad för landslagsläger en helg! Tänker gå in i detta VM.et med mentaliteten inställd på att jag ska ta medalj igen!


VM 2009 i Bangkok, Thailand

2009 ställde jag upp i A Klass -54 kg och där tog jag brons medalj i VM efter att ha tränat thaiboxning i bara ett år. Förlorade mot tvåfaldiga världsmästaren från Vitryssland i Semi-finalen. Då hade jag inte så stora förväntningar och bara gick in och körde. Nu har jag utvecklas mycket sen dess och denna gången ska jag träna hårdare och fightas annorlundare!! Svenska Landslaget kommer förövrigt ställa upp med en riktig stark trupp detta året! :)


Promo video..



✰ Train, Don't Strain !! ☜

Har kickat igång med gymmet på Filborna Arena igen, svärbrorsan Lenny har fått riktig motivation, han är med tränar nu och har beställt produkter från MM Sports. Vi har både sprungit och gymmat som fan dem senaste två veckorna, styrkan har kommer tillbaka ganska snabbt ändå med tanke på den snabba viktnedgången jag gjorde innan matchen.

Som ni ser så har Lenny gjort en riktig stor beställning på både kosttillskott och kläder från det breda utbudet MMSports har att erbjuda. Dem flesta produkterna är från det grymma märket Body Science allting levererades fram på endast två arbetsdagar!!

#Don't give up, the beginning is always the hardest



Veckans pass har sett ut såhär:

Söndag:
Bröst + Triceps

Måndag:
Framsida lår + Vader

Tisdag: (Igår)
Rygg + Underarmar

Onsdag: (Idag)
Axlar + Cardio





✰ K.O Victory @ Muay Thai Arena 3 !! ☜

Vann min match på Muay Thai Arena!!!
Hemmaplan är alltid skönt att fightas på, man har all stöd man kan få av vänner, familj och klubbkamrater! Älsklingen och hennes Föräldrar var på plats och skrek över hela hallen för min skull medans min lilla syster Rosmarie var så nervös när hon fick se mig fightas live för första gången. Även min goda vän Freddie var där och supporta mig, alla var riktigt hesa efter allt skrikande xD
Sist men inte minst, ringside sitter ett stort gäng från FightGym-Borås som oxå satt och skrek som galningar haha! Tack för erat stöd <3

Både jag och Brorsan Giang Vann på Knockout!!
Giang sänkte Raymond från Scottland med en kroppspark i andra ronden.
Jag lyckades sänka min motståndare tre gånger med knän och kroppslag! Det var en riktigt tuff och stryktålig jävel. Matchen avslutades i rond 3.


Här är en 22 sek lång video från den sista stunden i matchen. ENJOY!
Förhoppningsvis kommer hela fighten snart!

P.S lägg märke till min och brorsans Celebration Fail i slutet....



✰ Weight-in Tomorrow !! ☜

Imorn är det invägning kl 18-20 i Göteborg som gäller. Har tappat ganska snabbt i vikt dem senaste två veckorna, har iallafall tagit ner 4 ½ kg. Ätit nästan normalt, ingen extrem diet, har istället svettats som bara den! Känner mig ändå riktigt stark fortfarande utan att tappat för mycket muskler. Sover bort det sista under nattet, ligger bara några hekto över just nu!!! :D

Invägning imorn, Fight på Lördag!!

56,5 KG



✰ Main Event @ Muay Thai Arena 3 !! ☜

Fight Time!!
9th of June
@ Muay Thai Arena 3 in Gothenburg

 

Snart är det dags för mig att gå upp i ringen igen och jag är riktigt jävla taggad!! Min senaste fight var i England för några månader sen, nu har jag grymt bra motivation till att göra det jag älskar att göra mest!


Har tränat på hårt inför denna fight! Har kört säckintervaller med Johanna och Stefan på morgorna innan jobbet och sedan tränat thaiboxning 4 dagar i veckan och 10 km joggning dem dagar jag inte tränar thaiboxning. Stefan och Aneek har även drillat mig mot att möta en southpaw! Har kört på nästan varjedag nu i 5 veckor och formen är kanon!

Kom gärna och supporta mig Lördagen den 9.e Juni!
Biljetter finns o köpa på   ( http://muaythaiarena.se/events.asp )


Motståndet är en southpaw från Scottland!





Main event på Muay Thai Arena 3 möter John Ross Cochrane från Scottish Muay Thai Council Viet Hoang från FightGym Borås i en B-klass match om 5x2 minuter i -56 kg.