Click Me Click Me Click Me Click Me Click Me

✰ Great News !! ☜

Älsklingen ska till Hollywood!!! För att delta i World Championships Of Performing Arts (WCOPA) den 6-15 Juli.

För en vecka sen fick hon gå på slutaudition i Göteborg för Access to Hollywood som har licens att scouta artister från Sverige till Hollywood. 

WCOPA är en tävling som årligen hålls i Hollywood, man kan kalla det för VM i underhållning då deltagarna åker med och representerar respektive länder som ett landslag. Tävlingen innehåller 6 grenar: Modell, skådespeleri, sång, instrument, dans och verietê. Det funkar också som något stort casting call, 100 agenter i form av musik producenter, managers och skivbolag som representerar bland annat disney och universal är på plats för att kolla in deltagarna. En jätte chans för älsklingen!!!

Hon ringde mig när jag var på jobbet för några dagar sen, helt överlycklig sa hon att hon hade gått vidare!!!! :D :D Hon ska alltså åka till Hollywood och representera Sverige i sång i sommar :D Jag är så jäkla glad och stolt över henne, ska stötta dig hela vägen älskling! För nu måste hon jobba riktigt hårt, vi letar efter nån form av sponsorer till detta då det kostar en slant :)

Nu sitter vi och kollar på Eurovision Son Contest Final 2012. Nu jävlar, kom igen Loreen!!!!!


Hollywood Here We Go!! ✯ 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback